Post by iltiwichtato on Feb 24, 2022 6:56:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ AXES.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AXES.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بسیاری از منابع ▞▞▞
▞▞▞ AXES.io 2022 version ▞▞▞
مثل بازی با هوش مصنوعی است. بیشتر پرتاب های آنها دقیقاً در مورد نحوه حرکت آنها مشخص است. تقریباً در همه زمانها «بازیکنان» روی شما تمرکز میکنند و وقتی همه شما نیرو میگیرید، شخصیتی از جایی ظاهر میشود که حتی با وجود اینکه در جدول امتیازات حضور ندارند، بیشتر از شما جذاب هستند. در یک بازی، مثل این است که فقط 2 یا 3 بازیکن واقعی دیگر وجود دارد. بازی سرگرم کننده است و همه چیز به جز این چیزها آن را مشکوک می کند. ویرایش: هیچ بازیکن واقعی وجود ندارد. همه ربات ها آنلاین نادرست است. حداقل هدف ربات ها را از بین ببرید.
من شخصا بازی های .io را دوست ندارم. این اولین بازی است که من روزانه بازی می کنم! گاهی اوقات وقتی روی Multiplayer کوک میکنم، احساس میکنم آنها رباتهایی هستند، امیدوارم این درست نباشد. قطعا ارزش بازی کردن را دارد.
#بررسی جدید. تمام عرصهها تمام شد. به آیتمهای جدید، عرصهها، رایگان برای همه حالتها و بازیکنان آنلاین نیاز دارد تا دوباره جالب شوند. به محض اینکه چیزی تغییر کند آن را بهتر ارزیابی خواهد کرد. عاشق بازی آن را نیز خرید. تنها مشکل این است که افراد زیادی در بازی پرواز می کنند که نمی توانند کشته شوند یا حتی آسیب ببینند. لطفا آن را اصلاح کنید. غیر از آن gr8 است.
عالی حتما نصب کنید
عاشق به روز رسانی! 💙 سطوح جدید PLZ! بنابراین این بازی فوق العاده سرگرم کننده است! درست است که برای تماشای تبلیغات به شما ارتقا می دهند، اما ناراحتی من در این واقعیت است که "سلاح ارتقاء" npc برای ارتقاء سلاح های شما در هر سطح هزینه یک تبلیغ ویدیویی 30 ثانیه ای دارد، صرف نظر از اینکه 5.00 دلار برای حذف تبلیغات بپردازید. بله، آن را حذف می کند. برای اهداف بازپرداخت، بنابراین میتوانید مسابقات کمی سریعتر داشته باشید، اما هنوز هم به نوعی ناامیدکننده است که پرداخت رایگان AD فقط برای اینکه اساساً به شما دروغ گفته شود و همچنان مجبور باشید تبلیغات را تماشا کنید کار جالبی نیست.
من دیگر تحت تاثیر به روز رسانی های جدید نیستم. دلم برای گیم پلی قدیمی تنگ شده که حالت بتل رویال هست و الان سطوح هست؟! جدی میگی؟! چطور حتی به این بازی io می گویید اگر سطوحی در بازی وجود داشته باشد و در عین حال گرافیک و پس زمینه آن فوق العاده و وحشتناک شود. لطفا به روز رسانی های قدیمی را به ما برگردانید. من واقعا عاشق بازی هستم اما چاره ای جز حذف این بازی ندارم.
خیلی ومن با این بازی خیلییییی سرگرم شدم فقط وقتی لول مون میره بالا وقتی عالی پایین میاد بالا جلوی دید مارو میگیره وممکنه تیر بخوریم
این بازی کاملاً ناعادلانه است، و منظورم در گیم پلی، همه تبلیغات، من می میرم، می پرسد که آیا می خواهم "یک تبلیغ را برای احیا تماشا کنم"، "نه" را کلیک می کنم و سپس، آگهی دریافت می کنم. به هر حال با یک RESPAWN، چه جهنمی!؟ و اگر بدتر نمیشد، اگر روی «بله» کلیک کنم تا بازنشانی شود، به پخش تبلیغات ادامه میدهد و متوقف نمیشود! ثابت کنید که شما بازی مزخرف هستید!
خیلی خوبه
روی گوشی ی من نمیسازه
عالی من جون میدم براش حتما نصب کنید عالی
AXES.io Екшън yoh
블록 퍼즐 보석 퍼즐 loho
👌👏⚘😍🌹🙂🏆🥇🏅🎖👍🏻😊😁😗😙😚☺🙂😘😁🤩💲🇮🇷
آخرین آپدیت بازی را به کلی خراب کرد. من مفهوم سطح مهم نیست، اما حالت مسابقه مرگ چیزی بود که بازی را لذت بخش می کرد. به روز رسانی 19/12/28 بنابراین پس از فشار دادن و تغییر بازی به فرمت اصلی، توسعه دهندگان تصمیم گرفتند دوباره آن را به مفهوم سطح نامطلوب تغییر دهند که باعث واکنش شدید شد. من اصلاً این را نمی فهمم، چرا اگر توسعه دهندگان اینقدر سرسخت هستند، بازی نمی تواند هر دو مفهوم را داشته باشد؟ من واقعا از قالب اصلی لذت بردم
چرته ولی ارزش بازی کردن رو داره. شوخییییییی کردن عالیییییییییییییییییییییی واقعا حتما نصب کنید
بدترین باری دنیا کیرم تو باز یتون
باحاله فقط اول که بازی می کنی یهو مپره
یک دلار برای بازپرداخت یک بار پرداخت کردم... دیگر هرگز این کار را انجام نخواهم داد... در نهایت باعث شد کسی از منطقه خارج شود و من در آخرین حلقه گیر کردم و قادر به حرکت نبودم. ممنون که پول نقدم را هدر دادید
گوهر فوق العاده مطلق یک بازی از زمان به روز رسانی، اعتبار کامل برای توسعه دهندگان، به روز رسانی قبلی من را از دادن امتیاز به دلیل بسیار آسان بودن آن باز داشت. من هم به گیمرهای هاردکور و هم به گیمرهای معمولی توصیه میکنم، برای یک بازی پرطرفدار عالی است یا خودتان را برای دورههای طولانی در آن گم کنید، گیمپلی ابتدایی اما بسیار شیرین اجرا شده است! - تیم های سه نفره یا دو نفره برای به روز رسانی بعدی ....؟
بازیش عالیه ولی نسخه های قبلی اگه پاک میشد دوباره نصب نمیشد و دوباره دانلودش میکرد . این نسخه ی 1.5.62 هم که اگه یه روز بازی نکنی کلا پیشرفتش پاک میشه و از اول میاد 😕
بازیش عالی حتما نصب کنید
من شنیدم که افراد زیادی در مورد ربات ها صحبت می کنند، اما من در بازی خوب هستم و تعداد زیادی کشته دریافت می کنم.این بدان معنا نیست که رباتها در بازی خوب هستند و سلاحها ممکن است دارای امتیازاتی مانند دو سلاح یا سرعت سلاح باشند. برای من ربات ها آسان هستند. بازیکنانی که در مورد رباتها و چیزهای دیگر به یک ستاره امتیاز میدهند، در انجام بازی ضعیف هستند. من این بازی را دوست دارم و فکر می کنم عالی است به کار خوب ادامه دهید. ممنون که نظر من را خواندید.🧐
AXES.io Hành động atn
چترهایی که از میان دیوارها راه میروند، با مردمی با سلامتی 97034 میجنگند، مردمی که از آنجا گریه میکنند دیوارها را پرتاب میکنند، افرادی که Regin آنجا سلامتی خود را در 2 ثانیه به بالا میبرند، و موارد دیگر. ادمین ها هیچ کاری در مورد آن انجام نمی دهند. این بازی را به یک کابوس تبدیل کرد! بیشتر از همه من 2 نفر برتر بودم و بازیکن دیگر وارد طوفان شد و آسیبی نمی دید! مجبور شدم در طوفان بروم و به خاطر آن بمیرم. و این 2 ساعت تلف شد!
لطفاً می توانید این را اضافه کنید: ما می توانیم مانند 2-4 نفر چند نفره بازی کنیم. عرصه های دیگر، مرگ مسابقه و مردم سفارشی. ما میتوانیم با ذخیره آن در بازیهای Google Play (با استفاده از شناسه یا ایمیل ما، پیشرفت را ذخیره کنیم. اگر هر یک از موارد بالا را اضافه کنید، من 5 ستاره میدهم و 100% مطمئن هستم که افراد زیادی این بازی را دوست خواهند داشت، این بازی را به عنوان مورد علاقه آنهاست و به 5 ستاره امتیاز می دهد. اگر به روز رسانی برنامه بیشترین زمان پیشرفت را می برد، من همیشه منتظر می مانم. زیرا برنامه را حذف نمی کنم زیرا قبلاً در بالای صفحه هستم. نمی توانم صبر کنم!
من آن را دوست دارم، در صورت امکان یک چند نفره وجود دارد و می توانیم با هم چت کنیم، یا می توانیم خانه خود را بسازیم.. یا انجمن صنفی، گرافیک خوب است...
واقعا بازی خوبیه فقط یکم مراحل بالا سخت میشه
بازی بسیار سرگرم کننده. حیف که مراحل محدودی دارد. نکته جانبی: بازیکنان اغلب می توانند در طول یک مرحله OP دریافت کنند و تجربه بازی را خراب کرده یا بهبود بخشند، خوشبختانه، اینکه چه کسی می تواند این گونه شود، از پیش تعیین نشده است.
AXES.io Action syrq
خوبه من خوشم اومد اما دوتا ستاره کم میکنم چون ماموریت هاش سخته و خود بازی هم سخته هر چی صندوق باز میکنم هیچ شمشیری نمیده میرم تو بازی همه خیلی قوین
خوبه ولی بهتون بازی zooba رو پیشنهاد میکنم اون خیییییلی باحال تره
بازیها زمانی که هنوز یک بازی چند نفره رایگان برای همه به سبک .io هستند خوب بودند. اکنون سعی میکند یک بازی سبک بتل رویال باشد، و شما حتی با یک بازیکن واقعی بازی نمیکنید. این همه لذت را از بازی خارج کرد. هیچ حس رقابتی نیست من در آن زمان سکه های زیادی جمع کردم، قوی ترین کاراکتر و اسلحه را به دست آوردم، اما اکنون مهم نیست زیرا تمام چیزی که می جنگم یک دسته ربات و یک محدودیت زمانی است.
خوبه بعد نیس
اشغال وقتی گوشی خاموش شه از اول میاد
مسخره
AXES.io Aksiyon iifd
کیرو عالیه کجاش عالیه افتضاحه