Post by iltiwichtato on Feb 24, 2022 6:36:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vector ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vector IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Vector 2022 version ▞▞▞
Bu oyun çox superdir ama vektor 2 çox pisdir amma vektor qrafikası gözəldir niyə 3 ulduz verirəm çünki qrafik parlaqlıq və reklam yoxdur sadəcə gözəl oyun endirilib @*₩¥£€$!:;,
Vector እንቅስቃሴ ያለባቸው xjuf
bu oyun pisdir! Oğlandan necə yayınacağımı belə başa düşə bilmirəm. və bir hissəni keçmək üçün həll edəcəyiniz kiçik bulmacalar sadəcə axmaqlıqdır! və o biri oğlan sənin üzərində çox cəhd edir ki, daha asan ölürsün. btw danışan Lauren donudur
Sikdirsin yaxsi deyil
Əla süper oyundu öpürəm NEKKİ şirkəti.
Amadine, intuitive vector graphic design software for Mac, iPad and iPhone–download free Trial now!
Vector Arkade fap
ElA
Bu oyunun idarəetmələri hindi sözüdür (bakwas) bu oyunla təcrübəm yaxşı deyil. Oyunun əvvəlində xoşuma gəldi, amma 2-3 gündən sonra qane etmir. Nəzarət haqqında heç bir söz yoxdur ki, mən onu sürətləndirmək əmrini verəndə sürüşür və tullanmağı əmr edəndə də sürüşür. ONA GÖRƏ MƏNİM TƏRƏFİMDƏN SİZƏ MƏSLƏHƏT EDİRƏM BU TƏTBİQİ YÜKLƏMƏKLƏ MOBİL YADDAŞ, MB və VAXT İSTƏMƏYİN
CCCCCCCCCCCCCCCCCCCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMXXXXXXXXXXXXXXXSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Bu oyun tamamilə xarabdır mən tullanmaq üçün sürüşdürərdim amma bəzən işləyərdi, başqa vaxtlar isə tam əksini edərdi bilirəm ki, telefonum problem deyil, çünki bu telefonu 2 ay əvvəl almışam və bu note 10-dur
Vector for iPhone Free скачать на iOS бесплатно
çox gözəl oyundu
Oyunun özü yaxşıdır, lakin xarakter slaydlarını yuxarı sürüşdürəndə idarəetmə tamamilə geridə qalır və bu, hər dəfə, xüsusən də səviyyəni yenidən başlatmalı olduğum zaman baş verir.
Ronin: The Last Samurai অ্যাকশন end
Ümumilikdə bu oyun yaxşıdır, lakin bir hiylə edə bilmək çox çətindir, onu təchiz etməli və ya yadda saxlamalısan və axmaq olduğuma əmin deyiləm, amma hiylə əldə edə bilmirəm və səviyyəni bitirmək üçün ona ehtiyacım var. Zəhmət olmasa bunu edin ki, hiylə etmək üçün 100 dəfə cəhd etməliyəm. Çox sağ ol
Hele oynamamisam gorum yaxsidisa oynayacam yaxsi deyilse silecem
Şübhəsiz ki, bu, yaxşı oyundur, lakin bu oyunda yalnız parkur, stunts var. Bu cür oyunlarda parkur, stunts və daha çox bu cür şeylər kifayət deyil. Onlar da bir neçə şey əlavə etməlidirlər.
Yaxşı, ümumi təcrübə əyləncəlidir. Amma Vektorun Dözümünün daha yüksək səviyyəsi kimi statistik göstəriciləri əlavə edə bilərsiniz, Vektorun daha sürətli işləməsi ehtimalı daha yüksəkdir. Vector's Stealth stats yüksəkdirsə, Vector heç bir səy göstərmədən hündür binadan qalxa bilər. Əgər Vektorun Müdafiəsi yüksəkdirsə, Vektor çox güman ki, toqquşmuş maneələri maneələri yuvarlamağa çevirəcək. Çox sağ ol.
Bu əyləncəlidir, lakin 5-ci səviyyədə və bəzi digər mərhələlərdə bəzi bonusları əldə etmək qeyri-mümkündür, məsələn, 5-ci səviyyədə, başlanğıcda bonus var, mən onu 20 dəqiqə ərzində əldə etməyə çalışıram və nə qədər çətin olsa da, əldə edə bilmirəm. çalışıram. Ps əla oyundur və bu cür oyunu sevənlərə tövsiyə edin.
VectorDrawables – Part 1 - Styling Android
Vector Žaid. automat. snl
Başlanğıcda oyunla çox maraqlanırdım, amma oyunda irəlilədikdən sonra başa düşdüm ki, sonrakı hekayədə irəliləyiş üçün bütün kubları əldə etməlisiniz, amma kimsə sadəcə əylənmək üçün oynayırsa və kublarla yapışmaq istəmirsə? xallar qazanır, ancaq bütün fəndləri etmək və sonra irəliləmək istəyirəm. Bu, verdiyim yeganə rezondur ⭐⭐⭐. Əks halda qrafika və oyun alovlanır🔥🔥🔥🔥🔥
Iyi sevdim ben 3 yildir amma bunun gobi cok super oyunlar bilirem hepsi cok guzel
oyun superdi amma shadow3 daki kimi hər yer başqa rəngdə olsa yaxşı olardı
kölgə döyüşü 3-ü düzəldin, həddindən artıq güclü süni intellektlə o qədər zibildir ki, oyun oynamaq əyləncəli deyil ki, hər şey HƏR ŞƏHƏRDƏN AŞAĞI QİYMƏTDİR, bu, 2019-cu ilin ən böyük fırıldaqı olan oyun qazanmaq üçün ödənişdir. və mən avtomatlaşdırılmış cavab istəmirəm (alacağımı bilirəm hər halda) Mən sizdən bir dəyişiklik etməyinizi istəyirəm ki, AI-nı başlanğıc kimi düzəldənə qədər bütün oyunlarınızda şərhlər buraxın. (həmçinin vektor oynamamışdım, bu kölgə döyüşü 3 haqqındadır) bütün vektor üzərində ən yaxşı oyundur heç nə üçün təşəkkür edirəm
Bu oyun çətin, lakin yaxşıdır, üç ulduz verməyimin yeganə səbəbi odur ki, o, fəndlərin necə ediləcəyini izah etmir və bəzən oyun mənim girişlərimin əksini edir, bundan başqa mən ondan həzz alıram
Bunu xoşlayıram, çünki parkurla əlaqəsi var və sonra kimsə səni təqib edir. Siz təqibçi ola bilərsiniz. Və bu, mənim indiyə qədər keçirdiyim ən yaxşı oyundur. Məndə bu Viktor oyunundan bir və ikisi var, zəhmət olmasa tərtibatçı bu oyunu daha yaxşı hala gətirmək üçün daha çox təkmilləşdirmələr və əşyalar edin, çünki o, artıq mükəmməldir. Nyrell Scottdan😁😆👍👍 Mən Stivenin kiçik qardaşıyam.
Mənim rəyimi baxsaq 5 ulduzu sonuna qədər götürür, çox oyun bol həyacanlısır və mənim parkour tipli oyunlardan xoşum gəlir hamınıza tövsiyyə edirəm.
Çox asılılıq yaradan oyun və animasiyalar. Android-də oynadığım ən yaxşı oyunlardan biridir. Yeganə problem Android 9 və 10-da vaxtaşırı çökməsidir. Buna görə də 4 ulduz.
Çox 💩 💩💩💩 oyundur🖕🖕🖕🖕🖕🖕
yaxsi oyundu əlaaaaaaa
Siz digər personajlar kimi oynaya bilməzsiniz, demək istəyirəm ki, siz hər zaman eyni personajı oynaya bilməzsiniz və VR qulaqlıqda oynaya bilməzsiniz və VR-də idarəetmələrdən istifadə etmirsiniz, lakin idarəetmələr yaxşıdır və hamısından başqa 3D hekayə rejiminin ilham aldığı qrafika, bu, əla oyundur, ancaq oyunu bir az daha yaxşı hala gətirin və VR və daha çox personaj kimi oynayın və 3D-ni lütfən, bu zəhmli oyundur.
salam, oyun dəyişdirmə nəzarəti çox dəfə düzgün işləmir, ona görə də bu oyunu tərk edin. Ona görə də sizdən xahiş edirəm, dəyişdirmə idarəetmələrini silin və düymələrə nəzarət edin. Bu vektor istifadəçilərinə çox kömək edəcək. Çox sağ ol!
yaxşı
Vetorla bağlı problem 1-ci səviyyədir 2-ci hissə Çətin olduqca çətindir
Vector for iPhone on the App Store
Mənim sevimli oyun. Mənfi heç nə yoxdur. Ən yaxşı oyun. Mən bunu sevirəm. Super yaxsi. heyrətamiz. Çox yaxşı iş. Möhtəşəm oyun.