Post by iltiwichtato on Feb 24, 2022 6:33:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Old Man\u0027s Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Old Man\u0027s Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ suurendada žetoonide häkkimist ▞▞▞
▞▞▞ Old Man\u0027s Journey 2022 version ▞▞▞
Väga tore ja emotsionaalne. Armas stsenaarium ja muusika. Ainus probleem, mis mul oli, oli see, et kas vanamees või lammas jäid kinni ja pidid mõne taseme uuesti alustama.
Mäng on hea. Ma ei soovita seda täiskasvanutele.
Tundub lahe, kuid "mängu" osa ei ole suurepärane ja see muutub väga kiiresti korduvaks.
Mulle tundus see mäng uskumatult igav.
Kena mäng. Aga miks liiga lühike?
Ma ei teadnud, mida edasi teha!
kõige ilusam animeeritud mäng. mõistatuse raskusaste on õige. minu 4 top 4 mobiilimängu läbi aegade, monument Valley seeria, kus shadow slumber ja thjs mäng.
Old Man's Journey Авантуристичке rlbu
Ma vihkan sellele ühe tärni andmist. Kunstiteos ja animatsioon on hämmastav! Kaasahaarav lugu ja sentimentaalne, kuid mõne taseme pärast muutub see äärmiselt raskeks ja raevu tekitavaks. Edasiliikumise jätkamiseks peate leidma maastiku liigutamise TÄPSE kombinatsiooni. Tase äikese ja välguga oli minu jaoks see. Ma ei leidnud õiget kombinatsiooni edasiliikumiseks ja lisaks sellele vilgub iga viie sekundi tagant ere välk! Ettepoole vaatamiseks ei saa kerida. Kõik muu? 5 tärni.
Mulle meeldis see mäng rohkem kui ükski teine mäng, mida olen telefoniga mänginud. Graafika ületab minu jaoks seda, mida võiks ette kujutada. Ja mängu kaudu tajutav tähendus on inimlik. Täname teid aja ja pingutuste eest!
Midagi erilist siin pole, päris kena graafika ja heli, aga mänguviis on mõnevõrra puudulik. Peaaegu lihtsalt tavaline puslemäng mõne lõigatud ekraaniga.
Old Man's Journey સાહસિક ygye
Väga rahulik ja rahulik mäng, kuid lõbus.
Vapustavad visuaalid, tõeliselt inspireerivad kunstiteosed. Visuaalselt loo raamid, OMG. WOW meeleheitel. Muusika oli ka 5 tärni Suurepärane töö. Kuid lugu oli 4 tärni, mitte nii hea kui visuaal. Vau vau vau
See muudkui jooksis kokku ja külmus
Tore mäng lastele
Tahtsin meeldida see kena graafika, kuid enamasti puutetundlik ekraan, et leida, mida teha, mis polnud eriti midagi.. Sai süvenenud ja kustutatud...
See pole lihtsalt mäng. Minu arvates on süžee ja mäng nii ilusad ja emotsionaalselt läbimõeldud. Tervist tegijatele! Mulle meeldiks veel mõnda sellist. See on kindlasti minu lemmik.
Tore
Ilus südantliigutav mäng, lugu tõi pisara silma ja lõpp oli ilus, vahva mäng, soovitan soojalt, et ainult kaks korda jäin jänni peale selle, et sujuv oli ;)
Kena kunstiteos, kuid pärast hotelli on raske täpselt teada, kuhu minna.
Selline rõõm seda mängu mängida! Loodan tulevikus näha rohkem hingega mänge, nagu see!
Gumslinger Action bbi
See on südantlõhestava looga ilus mäng. Tasulise mängu jaoks on see natuke lühike, kuid ma olen täiesti indie-arendajate toetamise poolt. Mäng ei ole ka väga keeruline, kuid seda ei reklaamita ka ülimalt väljakutsuvana. Mäng on selline, nagu kirjelduses öeldakse.
Mäng ei tööta enam operatsioonisüsteemis Android 10. Seostub tühjal ekraanil pärast ettevõtte logo. Olen proovinud vahemälu tühjendada, uuesti installida jne, kuid ebaõnnestunult. Saatnud arendajatele meili, kuid vastust pole saanud. Tundus kena mänguna, kuigi sain seda korraks mängida.
Ainult kahemõõtmeline vaade, mis muudab mängu igavaks
Alguses ei saanud ma süžeest aru (tere, kiri?), kuid peagi sattusin mõistatusse ja loomulikult lahendas lõpp kõik. Tunnike nauditavat mängu.
Игра вылетает во время загрузки. Mäng jookseb laadimiskuva ajal kokku -> raha tagasi. Android 4.4.2, 1 Gb RAM.
Nii igav
Hämmastav kunst. Siiski veidi lollakas.
Mulle isiklikult see mäng ei meeldinud, kuid annan sellele 5, sest see on vaieldamatult hästi tehtud. Lõpetasin. Minu arvates oli see raevukas ja kohati ennastunustav, kuid ka mängimist väärt. Tahtliku, aeglase tempo ja väga vähese juhendamisega peab olema kõik korras. Vastutasuks saate vaieldamatult suurepärase, kuigi sentimentaalse loo.
Old Man's Journey Aventure xeh
Hea graafika, kuid mäng on super igav! Mägede liigutamine pole eriti lõbus tegevus
Masendav, null vihjeid ega juhiseid selle kohta, mida peaksite tegema. Liikuv maastik on veider.
Tõsiselt pettunud. Sellel on küll suurepärane disain (heli, graafika), aga... See on nii igav. Inimesed lahkuvad sellest loost, aga ma ei saa sellest isegi aru. See on vähem mäng ja rohkem... Klõpsake siin ja vaadake väga aeglast lugu.
Milline ilus seiklus. Tõeliselt meeldiv kogemus, aitäh selle eest!
Imeline ❣️ Mul on kahju, et see läbi on. Ilus lugu ja detailid. Lõõgastav . Seikluslik ja ka päris naljakas..
Krahhid pärast Google Play sisselogimist.
Vapustav graafika, heli ja animatsioon. Lugu on ilus. Soovin ainult, et see oleks pikem mäng.
Ilus, omapärane ja lihtne mäng ilusa loo ja armsa mehaanikaga
Ei lae. Pixel-C Android O beetaversiooni eelvaatel.
Nutikas, uuenduslik, kunstiline ja sentimentaalne mäng.
See on ok mäng. Arvan siiski, et see pole seda hinnasilti väärt
Suurepärane graafika, suurepärane idee, tõeliselt kurb lugu. 100% hea.
เรื่อง ภาพ และ เสียง ถือ ว่า สวย ค่ะ เหมาะ กับ คน ที่ ต้องการ เล่น เกม แบบ เรื่อย ๆ ชิว ๆ เกม เดิน ค่อน ข้าง ช้า (ก็ เค้า ชื่อ vana mees อ่ะเนอะ) สำหรับ คน ใจ ร้อน จะ หงุดหงิดหน่อย (555) - รอคุณ ลุง เดิน - รอคุณ ลุง รำลึก ความ หลัง - รออนิเมชั่น ค่อย ๆ มา เคลีย แล้ว ค่ะ ตอน จบ ซึ้ง ดี ค่ะ ให้ 4 ดาว นะ คะ
Mängu pole seal palju. Lihtsalt mõned toredad animatsioonid ja kaunid pildid
Ilus mäng, aga ma ei saanud sinna sisse. Ainus mõistatus on maastikul üles-alla liigutamine, kuid see väljakutse pole mingil juhul raske. Pärast mõnda mõistatust näete pilti mehe minevikust ja seejärel liigute edasi keerukamate mõistatuste juurde. Ma ei tahtnud mängida järgmist puslet ega näha loo järgmist pilti. Kunsti ja muusika hinnang 4.
Vau, lihtsalt vau. Lihtne, kuid intelligentne mõistatuste kujundus. Lugu tõmbab lihtsalt kaasa ja puudutab südant. Ilus kunstiteos, mis paneb sind silmitsema ja kõiki detaile otsima. Sellega kaasnev muusika muudab mängu veelgi kaasahaaravamaks. See mäng on üks parimaid Indiasid, mida olen mõne aja jooksul mänginud. Loodetavasti loob meeskond teisi selliseid. Hämmastav töö.
Ma ei oska sõnadega seda ilusat kogemust kirjeldada, aga ma võin kasutada tähti
See on päris lahe, kuid juhtnupud pole suurepärased