Post by iltiwichtato on Feb 24, 2022 6:30:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ všetky kódy sú chybné ▞▞▞
▞▞▞ Dinosaur Rampage 2022 version ▞▞▞
Jurassic Dinosaur City Rampage APK 2.13 stiahnutie pre Android ...
Táto hra je taká zábavná, pretože trvá tak dlho, ale zistil som, že je taká zábavná, že mi trvalo len dva dni, kým som sa stal mýtom.
Dinosaur Rampage פעולה ult
Chce to väčšie mapy. Opravte uviaznutie v rohu mapy s eifflovou vežou, čo vás prinúti dostať sa do oceánu. Chce to viac úspechov, ako aj dlhšie herné kolá alebo aspoň rôzne typy hier. Táto hra má potenciál a naozaj ma svrbí katamari, ale je taká zabugovaná.
Príliš veľa reklám, ak by som tomu mohol dať 0 hviezdičiek, urobil by som to, ale inak hru milujem, takže 3 hviezdičky zakaždým, keď skončím, keď stlačím ok, zobrazí sa reklama
Hľadaná fráza "jursky-park" | Pricemania.sk
Táto hra je fajn. Vždy hrám túto hru vo vlaku alebo autobuse. Jediným problémom je, že vždy, keď dohrám hru, sa objavia reklamy. Ak táto hra vyrieši tento problém, dám tejto hre 4 hviezdičky.
Dinosaur Rampage Akcija uwu
Kolá sú príliš krátke a po každej reklame je reklama. Strávite viac času sledovaním reklám ako hraním hry.
Úžasná hra! Je to veľmi aktívne a ľahké! Jeden návrh. Možno môžete urobiť ľudí malými, aj keď ste veľkí, takže je to realistickejšie. Rýchla otázka no. Je táto hra multiplayerová hra so skutočnými ľuďmi, nie s robotmi?
Čo je to ja som Na prvom mieste a keď sa hry nad iným hráčom dostanú na prvé miesto, a keď to vidím, zbláznim sa, pretože si myslia, že hviezdy počítajú na strane, ale myslím si, že to sa nepočíta, pretože iba ak máte dav v hlave dinosaurov sa počíta, kto to kedy nasaje
Je to zábavná hra, ale prečo ich drak a je príliš ťažké zabiť
Neznášam túto hru, pretože ak spustíte hru a necháte ju v strede, zaostáva a nefunguje 1 minútu, je pekná, ale veľmi zaostáva
Ďakujem za hru!! MILUJEM TO!!
Je to pekné, ale jshsgsjavsuag
Zábavná hra, potrebuje viac vzhľadov a fáz, ale okrem toho je mimoriadne zábavná. Ak ma uvidíte v hre, nepribližujte sa ku mne, pretože akonáhle dosiahnem lvl 6, všetci, ktorých vidím, sú jedlo
Zaplatil som za odstránenie reklamy a stále mám reklamy
Odpadky!!! zaplatili za žiadne reklamy, zobrali peniaze, ale stále dostávajú reklamy...
Príliš veľa reklám.
Stiahnuť Dinosaur Rampage Simulator APK - Najnovšia Verzia 1.1 Pre Zariadenia Android - Užite si novú hru dinosaurov so zvieratami z mesta 2021.
Vzrušujúce
Nevidím svojho dinosaura, ľudí, ktorých jem, ani dinosaura kohokoľvek iného. POS hra.
DSC_0044 - BUILDERS CORPORATION, s.r.o.
Nechápem, prečo je táto hra tak vysoko v rebríčku hodnotení. Toto som dokončil za týždeň. Úplným mám na mysli dosiahnutie najvyššej hodnosti a splnenie všetkých úspechov. Táto hra je naozaj nudná a opakuje sa. Cítim to len ja?
Náročné, veselé, jednoduché na hranie. Dinosaury a draci! Normálne = Dinosaury+ľudia+dúhoví ľudia Bitka=drak+dinosaury+ľudia+obrovské mäso+dúhoví ľudia.V normálnom režime zničte autá, budovy, mrakodrapy, vodné veže a vysoké veže! V bojovom režime sa pokúste poraziť draka bez ohľadu na to, koľko času to bude trvať. Porážajte dinosaurov, jedzte ľudí a dúhy. Stiahnite si!
Dinosaur Rampage แอ็กชัน jas
Zábavná .io hra, kde ste dinosaurus, ktorý jedí ľudí a iné dinosaury. Chce to však viac úrovní a vecí. Stále zábava.
Podvodné s reklamami – môžete si vybrať, či si pozriete reklamu za „bonus“, alebo môžete preskočiť, no stále si pozrieť nepreskočiteľnú 40-sekundovú reklamu. Hra je nezáživná a zameraná čisto na klikateľnosť reklám.
Je to zábavné, ale celú hru som zvládol na maximum za jediný deň. Dosiahol som maximálnu úroveň svojich štatistík a hodnotenia. Dokonca som splnil všetky misie. Takže by ste mali trochu sťažiť postup do hry. A v skutočnosti to nie je online pvp, len ho prepnite do režimu v lietadle bez reklám. Ostatné dinosaury sú roboty, takže to neovplyvňuje hru.
Карты для Minecraft PE Инструменты ins
Prečo dať časovač lame
Navždy mi mešká telefón a odinštalujem ho, haha, ale nefunguje to😠😠😠👎👎👎
Je to dobrá hra, akurát REKLAMY VYskakujú, keď dokončíte kolo
Áno, je to dobrá jednoduchá hra na zabíjanie času. Veľmi sa mi to páči, prajem si, aby boli kolá dlhšie, nie je to hra voodoo, takže reklamy nie sú šialené.
Táto super suckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 10 000 000 sa mi táto hra nepáči, pretože ak ju stiahnem, keď skončí, nenainštalujem ju, takže je to na hovno
Páči sa mi tá hra, ale mohla by byť o niečo lepšia a úžasnejšia a reklamy sú príliš dlhé a zvláštne!
Ihhhyjk ehy viac reklám na tieto hry
Príjemná hra, ale v 30 % prípadov sa nedarí načítať do ďalšieho kola
Hra je v poriadku, ale drak v bojovom režime je príliš náročný
stiahnite si 666666666666 by Dexus Dinosaur apk najnovšiu verziu 0.2 pre zariadenia ... Akčné. Aktualizovať : February 16, 2021. Požiadavky : Android 4.4+.
Dobre, takže som hral hru 2 dni, v prvom som už bol na úrovni v mythic nemôže ísť ďalej, druhý deň som dosiahol maximálnu rýchlosť a rast 21% výkonu a takmer všetky skiny by chceli viac režimov a možno poznáte skutočné hráči, toto sú roboti, ktorých môžem povedať, a roboty nie sú žiadnou výzvou, takže pthffff
Vôbec to nie je dobrá hra, reklama po každej hre a nehráte proti skutočným ľuďom
Hra je v poriadku, príliš veľa reklám
Za 30 minút sa môžete vylepšiť, aby ste boli neprekonateľní. Plné s reklamami. AI je veľmi bláznivá, v hre nie je žiadna výzva. Jesť celé mesto neustále. Môžete tiež zísť z mapy na rohu "eiffelovej veže"...
Tato hra je pretkích ktorá má trpezlivosť
stiahnutie najnovšej verzie SAKURA School Simulator APK 1.038.90ulator - Táto hra je "školská ... Choď na rampage, ako sa vám páči.
Pozrel som si recenziu a vyzerám dobre, ale ja osobne som s ňou v poriadku
Celkom dobré, hodnotili by ste vyššie, ale príliš veľa reklám a myslím tým príliš veľa.